Yasmin shaam restaurant


Background

Yasmin shaam restaurant is opgericht in 2016, waarbij de focus ligt op de Syrische keuken. De Syrische keuken is voornamelijk gebaseerd op traditionele gerechten, die bereid worden op een houtskoolgrill. Verder beschikt de Syrische keuken over traditionele gerechten zoals hummus, baba ghanoush, tzatziki en mutabel.


Yasmin shaam restaurant is één van de weinige Syrische restaurants die te vinden zijn in Nederland. U wordt verwelkomd door een team die afkomstig is uit prachtige Syrië. Het restaurant is opgedeeld in twee delen. Mocht u alleen willen genieten van het Syrische eten kunt u plaatsnemen in de non-waterpijp ruimte. Indien u geïnteresseerd bent in de Syrische cultuur, bent u van harte welkom om kennis te maken met onze waterpijp diensten.


Our restaurant is located in the heart of the city


Bereikbaarheid

Yasmin shaam restaurant is gevestigd in het hart van Schiedam. Het restaurant is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De tramhalte "koemarkt" is circa 1 minuut op loopafstand van het restaurant. Het restaurant is verder makkelijk bereikbaar met de auto, waarbij u gratis kan parkeren bij de achterzijde van het restaurant (zie verwijzing op kaart). .